3 WAY ART BOOK

Home
PUBLICATIONS
3 WAY ART BOOK

Knjiga umetnika je hibridna mešanica med grafično mapo in pesniško knjigo. Združuje tri vizualne umetnike, ki so v sodelovanju s tremi pesniki ustvarili inovativno obliko umetniškega dela. Nastala je poslastica za bibliofile, namenjena ljubiteljem grafik, navdušencem nad odštekanim oblikovanjem knjig, fenom umetnikov, pesnic in pesnika, vsem, ki ne govorijo slovenščine ter vsem, ki jih prebrati več kot eno pesem naenkrat utruja. Tri knjige božajo oči in prste.
Naklada grafičnih knjig je 20 izvodov na posamezno, torej gre za rariteto. Da bi jih naredili bolj dostopne, smo se odločili, da jih natisnemo tudi v digitalnem printu – za 2 evra. Cena knjige z originalnimi grafikami in posebnim oblikovanjem (format A5): 40 eu + poštnina. The price of a book with original graphics and special design (A5): 40 eu + postage 
Naročila na / Write to: info@gulag.si Knjige je mogoče prevzeti tudi osebno v prostorih Zavoda Gulag.
Knjige so nastale s podporo Mestne občine Ljubljana in v koprodukciji z Mednarodnim grafičnim likovnim centrom. Zahvaljujemo se pesniku in pesnicama, ki so nam podarili svoje pesmi.